Kézilabda BL

Barcelona spanyolFlensburg német Tv. Sport1 KOSÁRLABDA NŐI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS 2015.


Pin On Gyor Handball

A két csapat kilencedik alkalommal találkozott egymással a BL-ben öt döntetlen mellett negyedszer nyert a Győr.

. Az előző idényben BL-ezüstérmes vendégek a hazai hibák többségét kihasználtak a meccs elején így a 11. THW Kiel németPSG francia Tv. Legjobb fiatal voltak az idei BL szezonban.

A Telekom Veszprém négyes döntőbe jutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában mivel 37-35-re kikapott a dán Aalborg otthonában a negyeddöntő szerdai visszavágóján de 71-66-os összesítéssel megnyerte a. Alkalommal jutott a legjobb négy közé a BL-ben 2007 óta ez csak egyszer 2015-ben nem sikerült neki. Szikora szerint a tapasztalatnak köszönheti sikereit a Bietigheim.

KÉZILABDA FÉRFI BAJNOKOK LIGÁJA NEGYEDDÖNTŐ VISSZAVÁGÓ 1845. Ez a szombati nap legnagyobb kérdése miután a Real Madrid és a Liverpool jutott be a legrangosabb európai kupa párizsi fináléjába. A veszprémiek tizedik alkalommal jutottak a legjobb négy közé a BL-ben a kölni tornán pedig hetedszer.

OK azt elismerem nemcsak kézilabda témában írsz hülyeségeket hanem bármi másban is megy ez neked Előzmény. A Telekom Veszprém négyes döntőbe jutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában mivel 37-35-re kikapott a dán Aalborg otthonában a negyeddöntő szerdai visszavágóján de 71-66-os összesítéssel megnyerte a párharcot. Férfi és női kézilabda hírek hazai és nemzetközi versenyekről.

Szvsz a 2 3. Percig jól tartották magukat utána viszont a Veszprém - jó védekezésére alapozva - Petar Nenadic irányításával egy 4-0-s sorozattal ellépett 11-7-re. RnD 212439 RnD 9 órája-4 0 212439.

2017-ben hazai pályán és Dániában is az ETO győzött a BL-ben. Szikora remekelt megnyerték a döntőt. Friss kézilabda hírek női kézilabda férfi kézilabda BL - iNewshu.

A visszavágót jövő szerdán rendezik Dániában a négyes döntőre pedig június 18-19-én kerül sor Kölnben. Bamberg58 212418 RnD 11 órája. öt magyar játékos az All Star-csapat jelöltjei között.

Az ETO és az Esbjerg eddig csupán kétszer találkozott egymással. A női kézilabda BL négyes döntőjének helyszíne is a győrieknek kedvez az MVM Dome-ba sokkal többen férnek be mint a Papp László Budapest Sportarénába vagyis elképesztő hangulat várható. A Telekom Veszprém házigazdaként 36-29-re legyőzte a dán Aalborg csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első csütörtöki mérkőzésén.

1 day agoAz Európai Kézilabda Szövetség közzétette a női Bajnokok Ligája 20212022-es idényének hivatalos álomcsapatát benne öt zöld-fehér játékossal és Ambros Martín győri vezetőedzővel. A túloldalon Foppa és Tonje Löseth öt-öt góllal zárt. NŐI KÉZILABDA-BAJNOKOK LIGÁJA Negyeddöntő visszavágó Győri Audi ETO KCBrest Bretagne francia 3523 2012 lövésekgólok.

A női kézilabda-válogatott magabiztosan győzött Portugáliában így a. Vajon ki nyeri a 2018-as BL-döntő visszavágóját. PortugáliaMagyarország Lisszabon FÉRFI EUROLIGA FINAL FOUR ELŐDÖNTŐ 2100.

A fináléba nyolcszor került be amit ötször nyert meg tavaly bronzérmes lett. Folyamatossan frissülő kézilabda hírek. A veszprémiek tizedik alkalommal jutottak a legjobb négy közé a BL-ben a kölni tornán pedig hetedszer vehetnek részt.

Debrecenben a női kézilabda Magyar Kupában szintén eldől a trófea sorsa a hétvégén szombaton a Győri Audi ETO és az FTC-Rail Cargo. Hatalmas győri fölény mellett egy ferencvárosi játékos a női kézilabda-BL álomcsapatában.


Ehf Champions League Women S Final4 2018 May 12th Budapest Hungary Handball Champions League League


Pin Auf Gyor Handball


Pin On Asztal


Pin On Asztal


Pin On Sport And Health


Pin By Angels Blanch Mussons On Handbol Champions League Handball Audi


Pin On Kezilabda


Pin On Asztal


Anita Gorbicz Handball Players Handball Sports Women


Pin On Magyarorszag


Pin By Dori F On Handball 3 Handball Sport Girl Body Goals


Ujabb Ket Pontot Gyujtott Be Az Ftc Handball Hu Kezilabda Handball


Epingle Sur Asztal


Bernadett Bodi Sport Bodo Audi


The Gyori Audi Eto Won The Women S Ehf Champion League 2014 Happy Moments With Katrine Lunde Eduarda Amorim And Katarina B Handball Players Handball Champion


Stina Bredal Oftedal Handball Jersey Sports Jersey


Anne Mette Hansen Handball Gyor Sporty


Pin On Asztal


Pin On Kezilabda

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel